Tradition Precision Innovation

Alfons Haar Maschinenbau Gebäude

Alfons Haar Machinenbau

Het Duitse Alfons Haar Maschinenbau (AH) startte in 1949 als een bedrijf in kleine machinebouw, en na enkele generaties groeide het uit tot een belangrijke wereldspeler op het gebied van pomp-, meet- en regelapparatuur die wordt toegepast in de brandstofindustrie. In Hamburg zetelt het hoofdkantoor, waar vandaan de vele dochterondernemingen in verschillende Europese landen en daarbuiten werden opgericht. Haar Nederland is sinds 1978 gevestigd in Krimpen a/d IJssel en de Nederlandse dochteronderneming van het Alfons Haar netwerk.

In verschillende sectoren vertrouwen klanten op onze producten en service. AH levert onder meer tank-, regel en pompapparatuur voor het bijtanken van voertuigen in de civiele industrie, maar ook apparatuur voor het bijtanken van vliegtuigen, helikopters en voertuigen van het Ministerie van Defensie.

Ook op bunkerschepen zijn onze bekende slanghaspels in combinatie met onze meetinstallaties te vinden.

Voor het lossen van bulkwagens voor vloeistoffen en poeders heeft Haar Nederland een ruim assortiment van uiterst bedrijfszekere mobiele compressoren voor elk gewenst luchtdebiet. Ook bieden wij apparatuur voor het verpompen en meten van benzine, diesel en LPG brandstoffen. Naast onze hoogwaardige kwaliteitsoplossingen voor het gemeten laden en lossen van tankwagens zowel van vloeistoffen en poeders, is onze service een begrip geworden in de tankwagenwereld.

Kortom, Haar Nederland is al jaren het vertrouwde adres voor machinebouw in pomp-, meet- en regeltechniek.