Tradition Precision Innovation

Alfons Haar Maschinenbau Gebäude

Alfons Haar Maschinenbau GmbH & CO KG (AH) zag in 1949, in het Duitse Hamburg, het levenslicht als kleine, gespecialiseerde machinefabrikant, vernoemd naar de oprichter Alfons Haar. Inmiddels runnen de tweede en derde generaties van de familie het wereldwijde, zelfstandige familiebedrijf. Haar Nederland is sinds 1978 gevestigd in Krimpen a/d IJssel en de Nederlandse dochteronderneming van het Alfons Haar netwerk.

Met trots en toewijding is gewerkt om AH de marktleider te maken op het gebied van logistiek van brandstoffen, vloeibaar gas en poeders, evenals stansmachines voor het stansen van blik en verpakkingsmateriaal uit metaal en aluminium voor de conserven industrie.

AH levert complete systemen met door onszelf ontwikkelde en op maat gemaakte oplossingen. Daarbij wordt de klant ondersteund door een internationaal team van sales en ondersteuning. Onze focus ligt op mechatronische apparatuur, het beste van de mechanische en elektronische technologieën voor een op maat gemaakt product. Mèt garantie van kwaliteit en passende certificaten.

Betrouwbaarheid, dienstbaarheid naar de klant en teamspirit bij onze vestigingen vormen het fundament van onze bedrijfsfilosofie. Dit leidt al jaren tot een stabiele bedrijfsontwikkeling, constante innovatie en een goed gevoel voor prijs/kwaliteitverhoudingen. Daar plukt u als klant de vruchten van!

Wilt u meer weten over onze producten, onze service of andere zaken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.