Tradition Precision Innovation

Alfons Haar Maschinenbau Gebäude

Alfons Haar Machinenbau

Het netwerk van bedrijven dat bekend staat als de Alfons Haar Group is georganiseerd rond het oprichtings- en beheersbedrijf Alfons Haar Maschinenbau GmbH & Co KG in Hamburg, Duitsland. Opgericht door de heer Alfons Haar in 1949 als een kleine gespecialiseerde machinebouwer heeft het zich ontwikkeld tot een wereldspeler in de nichemarkten voor de opslag en het transport van brandstoffen, chemicaliën, poeders, machines en apparatuur voor de industrie. De groep blijft uitbreiden in de tweede generatie van de familie Haar. 

De combinerende factor in beide divisies is het leveren van complete systemen met een hoge mate van zelf-ontwikkelde en zelf-gefabriceerde componenten. Doelen zijn mechatronische oplossingen die het beste van de mechanische en de elektronische technologie combineren, met het maximale rendement als voordeel voor de gebruikers. Kwaliteit wordt geborgd door lokale, efficiënte productie-installaties voor mechanische en elektronische componenten. ISO 9001, vergezeld van ATEX 94 / 9EC-certificering, vormt al decennia de basis van ons werk. 

De groepsstructuur werd meer dan 30 jaar geleden opgericht door lokale vertegenwoordigingen. De drijvende factor achter de daadwerkelijke dekking van veel Europese maar ook overzeese locaties is een hechte relatie met lokale markten en klanten. We voldoen aan de lokale vereisten om ervoor te zorgen dat onze ontwikkelingen beantwoorden aan wereldwijde behoeften en biedt tegelijkertijd een zeer optimale servicemogelijkheid.

Contact met Alfons Haar Nederland C.V. ›